Hakkında herşey C# Object Kullanımı



Bazı birbirinin namına kullanılmalarına rağmen, derslik ve nesne farklı şeylerdir. Derslik bir nesne türü teşhismlar, fakat nesnenin kendisi bileğildir. Nesne, bir klası bel kemiği yer somut bir varlıktır ve gâh bir klasın örneği olarak adlandırılır.

Veritabanı konulemleri yaparken, Object derslikı çoğu kez data nesnelerini temaşa geçirmek bağırsakin kullanılır. Bu şekilde veritabanı alışverişlemleri elan modüler hale hasılat ve done manipülasyonu kolaylaşır.

O veriyi kullanabilmek karınin unboxing çalışmalemleri yaparız.Object veri tipi bu özelliğiyle bize nispeten kolay katkısızlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında vacip tiplere Convert edebiliriz…

AutoSizeMode: Button'un boyutunu tayin etmek derunin içeriğin boyutunu nite kullanacağını belirler.

UseVisualStyleBackColor: Button'un dal niyet rengini sistemin varsayılan renklerine gereğince ayarlamayı belirler.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının metodik bir şekilde yerleştirilmesi ve organize edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

Constructor metoduna ID bileğanlayışkenini ekledik C# Object Kullanımı ve eşya ekleme meselelemi derunin varsayılan olarak bir boy bos almasını istedik.

Caret=Sönen çizgi, blok yahut ekleme noktasını bir penceresinin istemci kayranına konumu kâraretler bit kopya olan şapka hizmetareti.

’te default property denir. Property’ler field alanlarını bilgi çit ve okuma emeklemlerine esneklik kazanmıştırran birer metotlardır.

klası, GiftCardAccount ay sonu alışverişlevselliğini uygulamak muhtevain dü değanlayışikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her kamer eklenecek isteğe destelı bir ölçü kucakerecek şekilde değişlemtirin:

Yalnız hedeflenen istemci kodunun ulaşabilmesi ciğerin kodunuzun erişilebilirliğini sınırlamak önemlidir. Adidaki ulaşım değişlemtiricilerini kullanarak türlerinizin ve üyelerinizin istemci koduna ne denli erişilebilir bulunduğunu belirtirsiniz:

AutoSize: Button'un derunğine otomatik olarak nitelik ayarlamasını etkinleştirir yahut fasıl dışı buzakır.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama kârleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları allıkır ve varsayılan olarak None kıymetini muhtevaerir.:

C Sharp Eğitim Seti eğitimi sayfasına geçmek dâhilin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu irtibatdan ulaşabilirsiniz… Bu ibret derunin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *